Во посета на општина Радовиш учениците од шесто одделение од ООУ „Никола Карев“

Учениците од шесто одделение од ООУ „Никола Карев“ денеска беа во посета на општина Радовиш и се запознаа со работата на администрација, Градоначалникот и службите во општината.

Во општината топол пречек им приредија Градоначалникот Ацо Ристов и Секретарот на Општина Радовиш Љупче Почивалец.

Денешната посета на дечињата од основното училиште беше во склоп на нивната предметна настава по граѓанско образование.


Преземањето содржини и фотографии од порталот RadovisNews.mk значи дека давате согласност на нaведените Услови

 

About the author /


Related Articles

Временска прогноза