Започна со реконструкција и санација на вториот дел од улицата 22 Октомври во Радовиш

Денеска се започна со реконструкција и санација на вториот дел од улицата 22 Октомври во Радовиш. Претходно дел од оваа улица се комплетираше со нов асфалтен слој каде што претходно со гребење се отстрани оштетениот асфалт.

Исто така во текот на наредниот период ќе се продолжи и на други предвидени локации – информираат од Општина Радовиш.


Преземањето содржини и фотографии од порталот RadovisNews.mk значи дека давате согласност на нaведените Услови

 

About the author /


Related Articles

Временска прогноза