Известување за воведен времен режим на сообраќај на ул. 22 Октомври

Општина Радовиш ги известува граѓаните за воведен времен режим на сообраќај на ул. 22 Октомври.

 

Во известувањето се вели: Поради реконструкција и санација на коловозот на ул. 22 Октомври следните денови ќе биде воведен времен режим на движење на сообраќајот.

Се замолуваат сите граѓани за време одвивање на овие градежни работи што помалку да ги користат своите моторни превозни средства и да паркираат во околните паркинг простори.

 

Ви благодариме

Општина Радовиш


Преземањето содржини и фотографии од порталот RadovisNews.mk значи дека давате согласност на нaведените Услови

 

About the author /


Related Articles

Временска прогноза