Фото: Поплава на Радовиш, 23.06.1982 година.

Неколку фотографии од катастрофалното невреме кое го зафати градот Радовиш и околните места на 23.06.1982 година, каде што градот беше поплавен.

Локација на фотографиите е на мостот пред тогашните училишта Моша Пијаде и Никола Карев.

 Преземањето содржини и фотографии од порталот RadovisNews.mk значи дека давате согласност на нaведените Услови

About the author /


Related Articles

Временска прогноза