Огласи за вработување во Рудникот Бучим

Рудникот Бучим распиша огласи за вработување.

Информирајте се подетално за работните задачи и потребните квалификации, како и начинот на аплицирање:


Оглас за Електричар 1 група во Служба Мрежи и подстаници

РАБОТНИ ЗАДАЧИ:   

 Учествува во тековно и превентивно одржување на 6 КВ опрема во ТС во Бучим;

 • Испитување на релејна заштита на 6 КВ келии и трафо полиња во ТС Бучим 110/6/20 КВ;
 • Врши контрола на опремата и склоповите;
 • Учествува во подготовка на резервни компоненти, делови, склопови и подсклопови;
 • По потреба врши и други работи во службата

ПОТРЕБНИ КВАЛИФИКАЦИИ:

 • Средно образование – Електро струка;
 • Претходно работно искуство од 2 години (пожелно);
 • Основни познавања од електротехника ;
 • Способност за тимско работење;

ШТО НУДИМЕ:

 • Конкурентна месечна плата
 • Обезбеден оброк
 • Обезбеден превоз до/од работното место
 • Работна околина според највисоки европски норми за безбедност и здравје при работа

РАБОТНО ВРЕМЕ:

 • 08:00 – 16:00 часот од понеделник до петок

Доколку сте заинтересирани испратете го Вашето CV (работна биографија) на македонски јазик на [email protected], со назнака за оглас за “Електричар 1 група”.

 

Краен рок за аплицирање е до 19.07.2024 година.
Само селектираните кандидати ќе бидат повикани на разговор.

 

ДПТУ Бучим ДООЕЛ  го задржува правото да не ја пополни огласената позиција.

Со Вашето доставување на CV се согласувате истото да биде задржано во нашата база на кандидати во времетраење од 12 месеци.


Оглас за Машинобравар 1 група во Служба Сек. и терц. дробење

РАБОТНИ ЗАДАЧИ:

 • Учествува во тековно и превентивно одржување на опремата во погон Секундарно и терцијално дробење;
 • Врши контрола на опремата и склоповите;
 • Учествува во подготовка на резервни компоненти, делови, склопови и подсклопови;
 • По потреба врши и други работи во службата

ПОТРЕБНИ КВАЛИФИКАЦИИ:

 • Средно образование;
 • Претходно работно искуство од 2 години (пожелно);
 • Основни познавања од техника – машинство;
 • Способност за тимско работење;

ШТО НУДИМЕ:

 • Конкурентна месечна плата
 • Обезбеден оброк
 • Обезбеден превоз до/од работното место
 • Работна околина според највисоки европски норми за безбедност и здравје при работа

РАБОТНО ВРЕМЕ:

 • 08:00 – 16:00 часот од понеделник до петок

Доколку сте заинтересирани испратете го Вашето CV (работна биографија) на македонски јазик на [email protected], со назнака за оглас за “Машинобравар 1 група во Секундарно и терцијално дробење”.

 

Краен рок за аплицирање е до 19.07.2024 година.
Само селектираните кандидати ќе бидат повикани на разговор.

 

ДПТУ Бучим ДООЕЛ  го задржува правото да не ја пополни огласената позиција.

Со Вашето доставување на CV се согласувате истото да биде задржано во нашата база на кандидати во времетраење од 12 месеци.


Оглас за Електроничар 1 група во Служба КИПиА

РАБОТНИ ЗАДАЧИ:   

 • Учествува во тековно и превентивно одржување на опремата од областа на електроника, телекомуникации, видеонадзор и компјутерски мрежи;
 • Врши контрола на опремата и склоповите;
 • Учествува во подготовка на резервни компоненти, делови, склопови и подсклопови;
 • По потреба врши и други работи во службата

ПОТРЕБНИ КВАЛИФИКАЦИИ:

 • Средно образование – Електротехничка струка;
 • Претходно работно искуство од 2 години (пожелно);
 • Основни познавања од електротехника;
 • Способност за тимско работење;

ШТО НУДИМЕ:

 • Конкурентна месечна плата
 • Обезбеден оброк
 • Обезбеден превоз до/од работното место
 • Работна околина според највисоки европски норми за безбедност и здравје при работа

РАБОТНО ВРЕМЕ:

 • 08:00 – 16:00 часот од понеделник до петок

Доколку сте заинтересирани испратете го Вашето CV (работна биографија) на македонски јазик на [email protected], со назнака за оглас за “Електроничар 1 група”.

 

Краен рок за аплицирање е до 19.07.2024 година.
Само селектираните кандидати ќе бидат повикани на разговор.

 

ДПТУ Бучим ДООЕЛ  го задржува правото да не ја пополни огласената позиција.

Со Вашето доставување на CV се согласувате истото да биде задржано во нашата база на кандидати во времетраење од 12 месеци.

 


Преземањето содржини и фотографии од порталот RadovisNews.mk значи дека давате согласност на нaведените Услови

 

About the author /


Related Articles

Временска прогноза