• Радовиш
  • Услови за користење
  • Импресум

ВОИСЛАВЦИ СО НОВА УЛИЦА – НОВ ЛИК И ПОДОБРИ УСЛОВИ

Тековно во с. Воиславци со нова улица за нов лик и подобри услови за жителите со што се подобруваат условите за жителите од оваа населено место.

Информираше Градоначалникот Конзулов.

Преземањето содржини и фотографии од порталот RadovisNews.mk значи дека давате согласност на нaведените Услови за користење

 

Related Articles

Временска прогноза