I Love Radovis

 • Ајде да ви раскажам: РЕЦЕПТОТ ОД ГРАДСКИОТ ТАТКО
  Posted in: I Love Radovis, Вести

  Подготовката на ајвар слободно може да ја ставиме во категоријата општествено- друштвени активности, бидејќи во себе обединува многу активности. Ништо од твојот домаќинлак ако не умееш ајвар да направиш или пак не дај боже да направиш, а да не ти се погоди.Затоа подготовката на ајвар треба да биде добро осмислена активност за која претходно треба […]

 • НОВОГОДИШЕН АМБИЕНТ ВО РАДОВИШ (фото)
  Posted in: I Love Radovis, Вести

  Во текот на изминатите денови низ градот се работеше на украсување по повод престојните новогодишни и божиќни празници.                     Преземањето содржини и фотографии од порталот RadovisNews.mk значи дека давате согласност на нaведените Услови          

 • РАДОВИШ СО НОВОГОДИШЕН АМБИЕНТ
  Posted in: I Love Radovis, Вести

  Во текот на изминатите денови низ градот се работеше на украсување по повод престојните новогодишни и божиќни празници, екипите работеа и во текот на изминатата ноќ. Се надеваме дека Радовиш ќе добие прекрасен новогодишен амбиент.

Временска прогноза