• Македонија
  • Услови за користење
  • Импресум

ПРОТОКОЛИ ЗА ПОСТАПУВАЊЕ НА ОСНОВНИТЕ И СРЕДНИТЕ УЧИЛИШТА ЗА РЕАЛИЗАЦИЈА НА ВОСПИТНО-ОБРАЗОВНИОТ ПРОЦЕС СО ФИЗИЧКО ПРИСУСТВО

Протоколи за постапување на основните и средните училишта за реализација на воспитно-образовниот процес со физичко присуство на учениците во учебната 2020/2021 година

 Протокол за постапување на основните училишта во Македонија за реализација на воспитно-образовниот процес со физичко присуство на учениците во учебната 2020/2021 година  (ПОГЛЕДНИ)

 Протокол за постапување на средните училишта во Mакедонија за реализација на воспитно-образовниот процес со физичко присуство на учениците во учебната 2020/2021 година     (ПОГЛЕДНИ)

 

МОН


Преземањето содржини и фотографии од порталот RadovisNews.mk значи дека давате согласност на нaведените Услови за користење

Related Articles

Временска прогноза