• Услови за користење
  • Импресум

22 КРВОДАРИТЕЛИ ОД ВЧЕРАШНАТА КРВОДАРИТЕЛСКАТА АКЦИЈА

Вчера во просториите на Црвен крст -Општинска организација Радовиш се одржа крводарителска акција, на крв крв дарува 22 дарители од Општина Радовиш.

Од ОО Црвен крст искажуваат голема благодарност до сите дарители кои ја покажаа својата хуманост.

 

 

 


 Related Articles

Временска прогноза