Репортер

 • УЧЕНИЦИТЕ ОД ООУ „НИКОЛА КАРЕВ ВО АКЦИЈА ЗА САДЕЊЕ ДРВЈА ВО АТАРОТ НА СЕЛО БУДИНАРЦИ
  Posted in: Вести, Репортер

  Деветтоодделенци од ООУ „Никола Карев“ учествуваа во Акција за садење дрвја во атарот на село Будинарци, Берово, организирана од Здружението за заштита и обнова на животната средина Treebanks. Дрвјата беа засадени на дел од површината која минатата година беше зафатена од големи пожари. Учениците со нивната посветеност и трудољубивост покажаа како со мали, но значајни […]

 • ПРЕТСТАВНИЦИ ОД ИНСТИТУТОТ РОМАЛИТИКО НА СРЕДБА СО ГРАДОНАЧАЛНИКОТ НА ОПШТИНА РАДОВИШ
  Posted in: Вести, Репортер

  Претставници од Институтот Ромалитико, Мрежата за Рурален развој РДН и ЛАГ Плачковица вчера се сретнаа со градоначалникот на општина Радовиш за да дискутираат за конкретни проблеми на заедниците и преку синергија и заедничко учество да изнајдат можности за нивно надминување. Преземањето содржини и фотографии од порталот RadovisNews.mk значи дека давате согласност на нaведените Услови  

 • ЗОШТО СЕ УНИШТУВА ШУМАТА ПОКРАЈ ЕЗЕРОТО МАНТОВО?
  Posted in: Вести, Репортер

  ЗОШТО СЕ УНИШТУВА ШУМАТА ПОКРАЈ ЕЗЕРОТО МАНТОВО? Дали некој ќе успее да го спречи оваа неконтролирано сечење на малкуте дрва што ги има покрај Мантово? Прашуваат граѓаните.     Биди репортер на „RadovisNews“ Испрати ни ИНФОРМАЦИЈА со ФОТОГРАФИИ кои ќе ги објавиме на Порталот RadovisNews.mk Покажи ги твоите медиумски вештини и критички способности. Порталот RadovisNews.mk […]

 • Биди Репортер: ЉУБОВ
  Posted in: Репортер

  Од Ваш Агол! Испрати ни ИНФОРМАЦИЈА со ФОТОГРАФИИ кои ќе ги објавиме на Порталот RadovisNews.mk RadovisNews.mk ќе ги организира, групира, рангира и прикажува содржините согласно дозволените законски и морални норми. Испратете ни ги во инбокс или емаил [email protected] вашите стории и настани!          

Временска прогноза