Билборд

 • ИЗОЛАЦИЈА-СИГУРНОСТ И КВАЛИТЕТ-„ЖИЦА МОНТ“-ИЗОЛАЦИОНИ ПАНЕЛИ
  Posted in: Билборд

  Жица Монт е компанија која се занимава со преработка и монтажа на фасадни и кровни изолациски панели. Компанијата за прв пат на Македонскиот пазар влегува во 2012 год. Сериозноста и квалитетот е тоа што ни помогна да изградиме доверба кај клиентите што нé направија лидери на пазарот. Ги увезуваме најбараните и со највисок стандард панели […]

 • „EL CLASICO“ Сервис и продажба на компјутери и компјутерски делови
  Posted in: Билборд

  СЕРВИС И ПРОДАЖБА НА КОМПЈУТЕРИ И КОМПЈУТЕРСКИ ДЕЛОВИ „EL CLASICO“ Радовиш –Компјутерски конфигурации -Секаков вид на компјутерски делови -Принтери и тонери -Видео надзор Посетете не ! Контакт: 077 930 828 ул. 22 Октомври, Радовиш [email protected] EL CLASICO

 • „ЈОВАН ПЕТРОЛ ОИЛ“ – Секогаш на страна на потрошувачите!
  Posted in: Билборд

  Остануваме доследни во нашата мисија, и продолжуваме да нудиме најквалитетни нафтени деривати.  Високи стандарди за најефикасна и најквалитетна услуга во Радовиш – Бензинската пумпа „Јован Петрол Оил“ Радовиш, секогаш меѓу најдобрите! ▶️ Најквалитетните нафтени деривати може да ги пронајдете единствено овде на оваа бензинска пумпа! Ве очекуваме!  ЈОВАН ПЕТРОЛ – Бензинска пумпа Радовиш  

 • Порталот RadovisNews член на IAB Macedonia
  Posted in: Билборд, Вести

  Interactive Advertising Bureau (IAB) е светска организација за унапредување на дигиталниот маркетинг. Основана е 1996 во Њујорк а во моментов има 43 ИАБ лиценцирани канцеларии кои работат во земји ширум светот и една регионална IAB канцеларија, во Европа. IAB Македонија е отворена 2012 година, а во него членуваат голем број на маркетинг агенции, медиуми и […]

 • ПРОСТОР ЗА ВАША РЕКЛАМА – www.RadovisNews.mk
  Posted in: Билборд, Вести, Соопштение, Оглас, Известување

  Radovis News – Прв Online медиум во Радовиш …   Поволности на е-маркетингот… Во споредба со останатите медиуми (летоци, плакати, биллборди, весници, ТВ и радио) вашиот маркетинг буџет може да се искористи многу по рационално. За многу помали средства вашата реклама ќе дојде до многу повеќе посетители. Време… Маркетинг кампањата, од идеја до реализација, може […]

Временска прогноза