ОК ВМРО-ДПМНЕ: СЕКОЈ ГРАЃАНИН Е ВАЖЕН! ПРИКЛУЧЕТЕ СЕ И БИДЕТЕ ДЕЛ ОД ТИМОТ КОЈ ПОБЕДУВА! ЗА ПРЕТСЕДАТЕЛ ГОРДАНА СИЛЈАНОВСКА ДАВКОВА!


Секој граѓанин е важен!  Приклучете се и бидете дел од тимот кој победува! За Претседател Гордана Силјановска Давкова!

Тоа се дел од пораките кои ни ги пренесува ОК ВМРО-ДПМНЕ од Радовиш заедно со кандидатите за пратеници од нашата општина Моника Трајанова и Гоце Дединец кои неуморно деновиве се помеѓу граѓаните каде што им ја претставуваат програмата на кандидатот за претседател на Република Македонија Гордана Силјановска Давкова, и ги запознаваат граѓаните со проектите кои се дел од изборната програма на ВМРО-ДПМНЕ.

Канидатите за пратеници заедно со Претседателот на ОК ВМРО-ДПМНЕ Љупче Почивалец имаа средби во во месните заедници во Радовиш, ги посетија пазарџиите на зелениот пазар во Радовиш, а исто така разговараа за проблемите и проектите кои се потребни да се реализираат и со просветните и спортските работници како и спортистите од нашиот град. Радовиш има иднина во спортот, потребни се критериуми и вложување во спортската инфраструктура во Општината. Со многу тимови, многу позитивна енергија активностите на терен продолжуваат и во следниот период – информираат од ОК ВМРО-ДПМНЕ Радовиш.

 

 

 

 

 


 


 

Преземањето содржини и фотографии од порталот RadovisNews.mk значи дека давате согласност на нaведените Услови

 

About the author /


Related Articles

Временска прогноза